en vacker våning i Gamla Stan - styling


schonfeldsgrand0 




Nu ligger en makalös vacker liten våning belägen i Gamla Stan ute till försäljning, endast tre fåtöljer fanns samt en gigantisk taklampa, resten har vi stylat och fixat med.

Ovan är sovrummet, älskar den kopparfärgade stora galgen, med den stickade pläden som fick rama in sängen. Likaså kuddarna och såklart cesta lampan, älskar. Allt från fina Dennýs Home. New York i träminiatyr är min egna och köpt på MoMa. De små glasburkar i fönstret är från IKEA och har fyllt med fågel, fjäder och penslar från Tine K Home. Den gröna urnan är från H&M Home. Den mjuka lurviga pläden är från Sweef. Kimonon, som är i samma vackra tyg som kudden, fick smycka väggen, oxå den från Dennýs Home.

foto: Erik Olsson   styling: Dreamhouse Camilla Nylander

Vardagsrummet har fått två kelimmattor som jag lagt omlott (tips om ni inte hittar en tillräckligt stor matta), och vackert blickfång. Bord, stege, kuddar och Flos lampa från Denny´s Home, likaså den galet snygga foto printen, vill ha!!!

Vill ni se mer av stylingen och lägenheten, kika in här.

Här hemma struttas det runt i flanell PJ och mjuka tossor, och tror minsann jag behåller dem på hela dagen låååång. Fin lördag till er!
kram camxx

Kommentarer

Mathilda sa…
Jag måste fråga vad de snygga stolarna är ifrån? Tack!
Tina sa…
Superdin styling. Pälspläden vilken variant är det av dem? Isbjörn, Mink, Koala, Björn eller Varg? Gillar din men kan inte se vilken som stämmer överens i färgen.
Tack!
Med vänlig hälsning, Tina
dreamhouse sa…
Mathilda: de har jag köpt från en kund, och de är över 10 år gamla.. tror de kom från Stalands från början...

Tina: tack snälla rara! Kollade och den är renen, vet inte om det finns kvar! ska kolla med dem;)

kram camxx
Anci sa…
Wow ! Vilken fin lägenhet (och styling förstås).

Kram
Anci
dreamhouse sa…
tack snälla Anci, kramkram
Anonym sa…
Vill väldigt gärna ha den stora koppargalgen, kollade Denny's men den fanns inte där? Jättetacksam att få reda på inköpsställe!

Mvh, JenniP
dreamhouse sa…
Jenni, ring värmdöbutiken Denny, de har flera där, du kan hänvisa från mig och bloggen så vet de! Den e superfin!!!

Populära inlägg